Lunchmeny

Vecka 38

Måndag

Korv Stroganoff med ris
Rotfrukts Stroganoff med ris

Tisdag

Kycklingfilé med klyftpotatis och coleslaw och tomatsalsa
Quornfilé med klyftpotatis och coleslaw och tomatsalsa

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Veg bullar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Torsdag

Asiatisk wok med nudlar och krispiga grönsaker
Asiatisk wok med nudlar och krispiga grönsaker

Fredag

Hamburgare med Briochebröd och salladsalternativ
Vegetariska hamburgare med Briochebröd och salladsalternativ

Vecka 39

Måndag

Tacokryddad köttfärsgratäng
Tacokryddad bön och grönsaksgratäng

Tisdag

Sprödstekt fiskfilé med remulad och kokt potatis
Grönsaksbiff med remulad och kokt potatis

Onsdag

Spagetti med veg färssås
Spagetti med veg färssås

Torsdag

Wienerkorv med potatismos
Vegetarisk korv med potatismos

Fredag

Fläsk schnitzel, champinjonsås och stekt potati
Veg schnitzel, champinjonsås och stekt potatis

Vecka 40

Måndag

Kyckling i currysås med ris
Grönsaker i curysås med ris

Tisdag

Ugnsgratinerad falukorv med senap, potatispuré
Ugnsgratinerad palsternacka med senap, potatispuré

Onsdag

Tacobuffé
Tacobuffé
Torsdag Veg Minestronesoppa med vitlöksbröd
Veg Minestronesoppa med vitlöksbröd
Fredag Kallops, kokt potatis och rödbetor
Vegetarisk kallops på linser, kokt potatis och rödbetor

Torsdag

Minestronesoppa med vitlöksbrö
Minestronesoppa med vitlöksbröd
Fredag Kallops, kokt potatis och rödbetor
Vegetarisk kallops på linser, kokt potatis och rödbetor

Fredag

Kallops, kokt potatis och rödbetor
Vegetarisk kallops på linser, kokt potatis och rödbetor

Vecka 41

Måndag

Buffalokycklingklubbor, picklad vitkål, bbq-sås och sötpotatismos
Buffaloblomkål, picklad vitkål, bbq-sås och sötpotatismos

Tisdag

Potatisbullar med bacon, lingosylt och keso
Potatisbullar med ugnbakade rotfrukter, lingosylt och keso

Onsdag

Lasagne al Forno
Lasagne al Forno veg

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor och sylt
Ärtsoppa med pannkakor och sylt

Fredag

Ugnsbakad lax med nyslagen potatispuré och dillsås
Ugnsbakad blomkål med nyslagen potatispuré och dillsås